Barn og ungdom

Hvorfor skal barn og unge trene på treningssenter? Fysisk aktivitet er svært viktig for barn og unge, både for å ivareta helse (unngå overvekt, livsstilsdiabetes, belastningsskader,) utvikle sunne vaner, utvikle motoriske ferdigheter, og for å oppleve mestring av egen kropp.

Forskning viser at det ikke er skadelig å trene styrke for barn og unge hvis man har god teknikk og ikke bruker for tunge vekter. God helse gir barn og ungdom ein betre kvardag med god sjølvkjensle og positiv energi. Vi tilbyr variert og gøy trening i et trygt miljø sammen med andre barn/ungdom i samme aldersgruppe . Treningene variere mellom Bootcamp, styrke, fri kondisjon, dans og sykkel - alt for å gjøre treningene variert og spennende. På dette konseptet trener man ikke bare lett styrke, men også kondisjonsapparater og ulike gruppetimer.

Barna & Ungdommene oppfordre til sunn kost, og instrueres til å trene variert Har du flere spørsmål kan du henvende deg til mette@sport-treff.no

Trening for Barn og undom høsten 2017

Ungdom (12-18 år)

Tirsdager kl.15.20: 30 min. sykkel/20 min. styrke m/Mette

Torsdager kl.15-20: 45 min. Dans m/Alena

Barn (7-11 år)

Tirsdager kl.17.30: BootCamp 45 min. for barn m/Mette/Christin

Torsdager kl.17.30: Dans 45 min. m/Alena

 

Treningene følger skoleruta og man kan enten tegne eget barne-/ungdomsmedlemskap (299,-/mnd.) eller betale 100,- i drop in. Alle må registrere seg i resepsjonen når de kommer. Velkommen til en sprek høst med oss!

 

Barn og ungdom