11 Sep 2020

Yoga for menn

Pust – enkel Yoga & mobilitetstrening for menn

— Velkommen til «enkel yoga» for menn som tar sin helse på alvor!

  VI SKAL HA FOKUS PÅ PUST- MOBILITET & STYRKE

 

Pust -Mobilitet og Yogatime for menn med fokus på styrke og enkle kombinasjoner uten «stearinlys».

Stress ned og opplev indre ro (sterkt fokus på pusteteknikker)

 

Velkommen til «Enkel Yoga for menn», en ny gruppetime hos oss. Opplev en unik trening som gir deg stor helsegevinst!  Stress ned og få hjelp til å komme i kontakt med pusten.   

 - Men hvorfor egne klasser for menn?

— Trening handler mye om å føle fellesskap og mestring. På yogatimene for menn har Vi fokuset på bevegelighet. Menn har ofte andre bevegelighetsbegrensninger - og ofte flere - enn kvinner. Vi har også forenklet de ulike sekvensene. Er det en faktor menn er redde for, er det at de ikke er i takt, noe de slipper her.

Vi hører ofte at «dette skulle de ha prøvd for ti år siden».

— Det er mange som får seg en åpenbaring når de opplever at de ikke takler sin egen kropp lenger. Da skjønner de at de må ta tak! Flere har fått seg en vekker etter å ha vært på en enkel yoga/mobilitetstime. De har merket at de ikke er så bevegelige og sterke som de har trodd. Er du klar for å sjekke ut?

Merk deg at Yoga er ikke nødvendigvis en spirituell praksis, men kan være et fysisk godt verktøy. Man lærer hvordan kroppen virker, hvordan man tar vare på den og til å avgjøre om man er i balanse. Kroppen er forskjellig fra dag til dag og gjennom dagen. Denne treningen hjelper deg også til å være lydhør for disse forandringene og til å vite hva kroppen trenger til enhver tid med tanke på for eksempel mobilitet så vell som mat, drikke og søvn. TRENGER DU MER BEVEGELIGHET og gjerne stresse ned litt?

Har du interesse for å være med i en VIP test gruppe –

Mandager kl 16.45 /Torsdager 20.05

send en sms til 90954932

www.sport-treff.no