02 Mar 2023

VIKTIG INFORMASJON TIL DEG KJÆRE MEDLEM

EN EPOKE ER DESSVERRE OVER!

 Kjære medlem og kunder, 

I dag har jeg som leder har Sport Treff AS måtte ta en svært tung beslutning, som er at jeg nå må be tingretten om å ta selskapet under konkursbehandling. Som ildsjel og eier av Sport Treff sitter jeg med en dyp takknemlighet for 27 lærerike og innholdsrike år, men nå er dagen kommet og en lang epoke er over. Covid, strømprisene og en overetablering er blant hovedgrunnene bak avgjørelsen som er gjort i dag. Denne situasjonen har medført at selskapet over tid har tapt penger og det er derfor ikke økonomisk bærekraftig å drive selskapet videre slik som i dag. 

Tingretten og den som blir oppnevnt som bostyrer vil ta avgjørelse i forhold til om driften skal fortsette. Dere som medlemmer må derfor avvente informasjon fra bostyrer om hva som skjer med medlemskap osv. 

Det er fryktelig tungt prosess, da dette har vært mitt livsverk og drøm siden 1995. Det er mange følelser og vakre minner i sving. Jeg elsker å undervise og begeistre, gi folk livsglede, bedre helse og gjøre oss sammen gode. Tenk, jeg har over 10 000 gruppetreningstimer i beina som jeg har delt med alle dere medlemmer med stor begeistring.

I 27 år har jeg fått være sammen med mange fantastiske mennesker, både i team og medlemmer. Det er jeg evig takknemlig for.

Jeg vil takke hver og en især hjerteligst for tillit, vennskap og all treningsglede vi har skapt sammen.  Det har vært fantastisk!  Jeg håper alle fortsetter å holde seg i form, og at våre veiere krysses igjen. Du er hjertelig velkommen til å bli med meg på en reise og/eller digital treningsøkt hjemme!

Takk for forståelsen for denne tunge avgjørelsen og at jeg ikke klarer å kjøre gruppetimer fra  i morgen !

Varme hilsener fra Christin

Sport Treff AS