14 Jun 2022

Viktig informasjon om priser og medlemskap til deg kjære medlem

2022 priser

Kjære medlem,

Tiden flyr , tenk i 1995 åpnet vi og nå går vi inn i sommeren 2022!!

Team Sport-Treff Treff ønsker å lede flest mulig  mennesker til et sunnere liv, uansett alder og bakgrunn.

Vi ønsker å gi deg som medlem mest mulig verdi for pengene gjennom atmosfære, gode verdier, tilgjengelighet, godt tilbud og funksjonalitet, til en attraktiv og fair pris. 

Siden vi åpnet i 1995, for 27 års siden har vi holdt prisen på våre medlemskap relativt uforandret.

Dette til tross for at kostnadsnivået har økt betraktelig. I fjor varslet vi om endring, men den ble først gjennomført i år.

 

Vi jobber stadig med å utvikle vårt konsept og i 2019 lanserte vi HIIT GAGE og innendørs løpetrening. I år Yoga.  Vi tilbyr gruppetimer lørdag morgen.

Vi kjører ekstremt mange gruppetimer i forhold til antall medlemmer med instruktør fra tidlig morgen frem til sene kvelder,

og det ønsker vi å fortsette med.

Det har vert 2 utfordrende år med covid-19, nedstengning og restriksjoner og nå med skyhøye strømpriser.

For å kunne fortsette å utvikle vårt produkt, og opprettholde alle våre gruppetimer gjennom året, ser vi oss nødt til å utføre en prisjustering på våre treningsabonnement. Vårt mål er selvsagt å kunne tilby deg som medlem enda mer verdi for pengene i fremtiden og overleve krisen vi er i. 

2022 PRISER  & MEDLEMSKAP

Med virkning fra 1.7.2022 vil ALLE SOM TRENER GRUPPETRENING ha et medlemskapet a kr 650,- pr måned og for de som trener og ønsker gruppetrening og yoga vil medlemskapet  være kr 699,- pr mnd

For deg med  yoga og gruppemedlemskap a kr 699,- gir vi deg også  tilgang til den digitale treningsappen og portalen  som Christin har utarbeidet - send bare en epost til Christin.kalve@gmail.com så vil du få en link med 14 dager gratis test , deretter justeres ditt medlemskap slik at du tilsammen kun betaler 699,- pr mnd

Vi håper at selv om du kun bruker medlemskapet 2 x pr uke -vil du verdsette helse verdien det gir deg.. pr gang , pr opplevelse er det mindre enn et glas vin koster eller daglig en  caffe latte( for å sette det i perspektiv)

For deg som KUN benytter deg av GYM/Nøkkelkort er KAMPANJE prisen fortsatt kr 399,- så er du ikke intressert i å trene med PT eller instruktør og har  gammel pris ,kan du bytte til dette nå og gå ned i pris. Send bare en epost til : post@sport-treff.no

Dersom du har inngått et abonnement til kampanjepris vil du naturligvis beholde kampanjeprisen i 12 måneder fra den dagen du tegnet abonnementet. Deretter går prisen over til varslede ordinære pris.

Du vil selvsagt fortsatt kunne trene kl. 05.00-24 .00 med ditt medlemskap. Om du ikke vil godta denne lille prisendringen som vi ser oss helt nødt til å foreta for videre drift. Har du rett til å avslutte ditt medlemskap med 1 måned oppsigelsestid. Du vil være beskyttet mot prisendringen i oppsigelsestiden. 

Beløpsgrense Dersom du har satt en beløpsgrense på din AvtaleGiro må du justere denne i samsvar med den nye prisen. Vi anbefaler alltid å sette beløpsgrensen til 1500, slik at du ikke risikerer at betalingen stoppes utilsiktet.

Har du spørsmål er du hjertelig velkommen til å prate med oss på senteret eller via e-post post@sport-treff.no

Med ønske om en aktiv og glad sommer 2022.

 

Mvh Christin & team