19 Mai 2021

Skånevik - Camp Kalve - Inspirasjon for kropp og sjel

Velkommen til Camp Kalve!

Hva i all verden er "Camp Kalve"? Jo, det er 4 dager hvor du får unike verktøy for å aktivere og optimalisere din livskvalitet! Du lærer deg å ta ansvar for din egen helse og hverdag. Du får også et innblikk i Christin sin hverdag og hvilke verktøy hun bruker, men viktigst av alt, du får hjelp til å finne ut hvor du står i livet akkurat nå og hvilke av disse verktøyene DU skal bruke.

Er du klar for ta i mot en gladere og mer aktiv hverdag?
En sterkere utgave av deg selv?

Dette er en typisk dag på Camp Kalve:

  • Du starter dagen med å få en ferskpresset stangselleri juice - sitron /eller ingefær te & du får en daglig SUPERSMOOTHIE full av protein- zinobotic og vitaminer (selvsagt bare kaffi for de som trenger det ;)
  • Du «vekker» kroppen ved å ta del i en magisk pust- og yogainspirert trening med mobilitet som oppvarming til en effektiv treningsøkt! Du har garanter fått en god dose endorfiner og fått svetta masse FØR en god helsefrokost.
  • Nyt så en herlig helsefrokost, juice, ingefærshots, omelett, yoghurt & nøttebowl, godt pålegg og masse frukt & grønnsaker mm.
  • Du får tilgang til en lukket FB gruppe hvor dagen summeres opp med bilder og tema
  • Egentid til å stresse ned - massasje, diverse aktiviteter i skånevik, skravlings eller bare endelig åpne den boka som har ventet på deg så lenge?
  • Du kan glede deg til ettermiddags aktivitet/trening med Christin
  • Dagen avsluttes med en 3 retters supermiddag og godt selskap hver kveld! (Christin har alltid innslag av spill for de som vil det)

En trygg reise

Med gode smitterverntiltak har vi lagt opp en trygg og inspirerende camp. Ekte helseopplevelser for kropp og sjel hvor både innvendig og utvendig helse er i fokus!


Her er link til arrangementet for mer info: https://www.jomfrureiser.no/trening/skanevik/campkalve