11 Mar 2020

Noen tips til deg som vil aktivere og optimalisere din livskvalitet fra Christin Kalve

AKTIVER & OPTIMALISER DIN LIVSKVALITET I 2020

2020 er starter , vi starter ikke bare et nytt år , men vi starter et nytt 10 år!!!

Mange har ønsker om en bedre livsstil, mer energi og gladere hverdager, men mange er usikker på hvor man skal begynne!  I starten er alle super motivert - men det går ikke lange tiden før mange detter av og gir opp.

Grunnen er helt enkelt at man ikke klarer å etablere gode livsstil-rutiner og trenings vaner. Derfor er det spesielt viktig å trene noe som man motiveres av og ulike gruppetimer med flinke instruktører kan være redningen:)

Vi tenker at det er super viktig at alle har det skikkelig bra på veien fra der de er nå, til der de ønsker å være !

Nr 1 Bestem deg- gjør en avtale med deg selv - sett deg et oppnåelig mål -gjør aktiviteter som inspirerer deg!

Nr 2 forbered deg på utfordringer - gangsperr & at det tar tid . Raske løsninger fungerer sjelden i lengden , så det er super viktig at du trener noe du kan fortsette med over tid og at det gir deg både glede & resultat!

3. Involver en "co-PILOT" Det er ofte mer inspirerende og lettere å fullføre om man har avtale om å trene sammen med noen !

4. Følg en plan og et treningsprogram! Invester i en PT - hvor du tar en kropps-analyse- får en livsstil-samtale og  får god hjelp til å lage en plan og et individuelt trenings program. Det vil hjelpe deg å holde fokus og opprettholde motivasjonen! Hva er målet? Hvor ofte - hva og når skal du trene? Skal du gjøre endringer i kosten? Hva er utfordringene for ikke å lykkes? Hva kan du gjøre for å mestre utfordringene?

5. Fokuser på gjennomføring! Det er fint å starte rolig og være fornøyd med alt du får til

6. Tren smart & effektiv - ikke for lenge . Det er ikke nødvendig å trene i timevis . Hva med å teste ut en god 30 min økt?

7. Sett av tid i kalenderen - gjør en avtale med deg selv. Du angrer aldri på ei god økt!

8.Tenk positivt-vær positiv og vær glad i deg selv !

9. Husk kostholdet er super viktig ! Vi passer på rett drivstoff på bilen , hva med kroppen?

Ha et magisk godt 2020