27 Aug 2021

Nå har høsten kommet!

Velkommen til ny sesong

Kjære medlem, 

Vi håper dere har hatt en fin sommer, og er klare for å komme i gang med de gode trenings vanene nå når hverdagen har begynt igjen.

Denne uken har vi hatt vårt første klasse besøk av Stord Folkehøgskule, som har tiden sin her på formiddagene fra 12:30-14:30. De kommer ikke til å være her hver dag, da de ikke har en fast timeplan. Dette kan variere fra uke til uke. Noen dager kommer de til å være i fellesgymmet, andre dager har de spinning timer.

Vi jobber fortsatt med å utvide gruppetimeplanen vår, og ser på løsninger for å få inn en ekstra gruppetime på torsdag, fredag og søndag. 
Om dere har ønsker om en spesifikk type gruppetrening så oppfordrer vi dere til å sende inn ditt ønske til resepsjon@sport-treff.no 
Vårt mål er å ha Stords beste og mest varierte gruppetimetilbud!

Fra neste uke starter Christin med formiddagsyoga kl.10:15 30-45min på onsdager. Booking er tilgjengelig nå, så det kan være lurt å melde seg på i god tid for å sikre plass :)

Ellers skal vi investere i litt nytt utstyr for å optimalisere gymmet, og vi gleder oss til å høre hva du syns når vi får det på plass!

Christins magiske fredagscocktail 🍸
Denne styrker immunforsvaret og fremmer en mindre oppblåst mage …

Hvem er med på en utfordring med å ta denne morgen eller kveld i 21 dager?
Er det lenge, start med 7 dager 🙂

Du trenger bare :
🥦1 neve Kruspersille
🥒1/2 Agurk
 🥔1 Tommel Lang skrellet Ingefær
🍋1 Lime/sitron
💧1 Glass vannHell vann, agurk, persille og Ingefær i blenderen, klem en sitron i og la den blende til du har en magisk fin grønn juice - har du ananas så er det også godt å ta 1 skive for en søtere smak.

Inne i Christins digitale livstil og treningsportal får du et univers av godsaker som fremmer en god livsstil, effektive treningsøkter og tonnevis av inspirasjon i et unikt felleskap med interaktiv live hjemmetrening hver uke, medlemspris kr 199.50 pr mnd.