03 Apr 2020

MEDLEMS INFO /Nyhetsbrev April 2020

God påske og viktig info til våre kjære medlemmer

 BREV TIL VÅRE MEDLEMMER/  Stord 2 april 20 20

Kjære medlem,

Jeg håper først og fremst at du og dine har det bra, og at dere er friske, aktive og følger myndighetenes råd.  

1000 takk for alle gode sms, eposter og telefoner det betyr masse i de ukene vi nå har vert

igjennom! En hjerteklem til alle DERE som støtter oss!

Vi er blitt en STOR SPORT-TREFF FAMILIE, som nå innser hvor MYE vi savner hverandre!

De siste 3 ukene har virkelig vist oss hva både den sosiale, psykiske og fysiske delen av Sport-Treff betyr for oss alle!

Jeg har vert nå i 30 år i bransjen og Sport-Treff siden 1995, og til høsten har vi 25 års jubileum. Hver eneste dag i snart 25 år har vi fått inspirerte og møtt dere fantastiske, unike og ulike medlemmer , husk det er dere som har gjort vår jobb til den beste i hele verden.

 

Torsdag 12 mars ble et VENDEPUNKT for oss alle her i Norge, vi ble tvunget til å stenge midlertidig

med alle konsekvensene dette førte med seg. 

Vi mistet alle en plass vi kunne møtes for å trene, bygge helse og få mentalt overskudd.

Det har vert mye å sette seg inn i , det har vert mye å ta tak i - det er ikke alltid lett å ta avgjørelser når man kjenner på angst og følelsene er som i en berg og dalbane! 

DET TREKKES IKKE AVTALEGIRO TREKK 20.4

Regjeringen presenterte sist torsdag en kompensasjonspakke for de bedriftene som ble pålagt å stenge. Vi håper nå selvsagt at dette vil hjelpe oss gjennom krisen, og vi har derfor valgt å STOPPE alle betalingstrekk for April og frem til vi åpner igjen.

Det betyr at Du kjære medlem slipper derfor å gjøre noe, ALLE avtaler blir NÅ FRYST frem til vi får startet opp igjenn! Vi har fått mange meldinger fra medlemmer som vil betale videre , men her tar jeg en AVGJØRELSE for ALLE! Dere skal vite at JEG er YDMYK TAKKNEMMELIG for alle dere som virkelig VILLE betale videre for å redde Sport-Treff

Når det gjelder disse ukene du allerede har betalt og ikke fikk benyttet, kompenserer vi gjerne med gavekort som du kan gi til de du er glad i eller bruke feks på PT Duo

Samtidig som Jeg hoppet ut av komfortsonen og gikk LIVE slik at vi alle kunne møtes online, med ulike live timer. Du kan trene hjemme via vår lukket gruppe Lifestyle Movement og bli med oss live på Facebook: https://www.facebook.com/groups/2450988685150374/

Selv om avtalegiro trekket stoppes så vil Jeg og Sport-Treff likevel fortsette med Live hjemme trening tilbud! Vi forsøker selvsagt til å lage aktiviteter og treninger som passer alle.

Har du registrert deg på TRIMPOENG?

 #VÅRSLEPPET_sporttreff

Her har vi 20 inspirerende turer som du kan samle poeng og vinne fine premier

Vi vil fortsette å spre treningsglede og energi, til vi kan åpne igjen.  Du kan hente frem igjen øktene om tidspunktet ikke passer. Det betyr selvsagt svært mye for oss at du gir oss tilbakemeldinger og kommer med ønske.
Hold deg aktiv og frisk så skal ALT bli bra igjen.

Ta godt vare på deg selv og flokken din, og husk at vi i

Sport Treff savner DEG.Team Sport-Treff og jeg ønsker deg og dine, en aktiv og god påske.                                                                                                  

 

Med vennlig hilsen

Christin