07 Jun 2017

Forever F.I.T-program

Bort med fett og inn med muskler og energi

En livsstilsendring med varige resultat tar tid. Du må bestemme deg og være tålmodig.

Forever F.I.T. er et smart program i tre enkle steg som går over 69 dager. Programmet er komplett med treningstips, kosttilskudd og kostråd som hjelper deg til å føle deg bedre og se bedre ut.

CHANGE 9 gir kroppen en omstart på ni dager. Med F.I.T. 1 tar du så første steget til en mer langsiktig livsstilsendring. Du får en ny innstilling til kosthold og trening. Og du får hjelp til å sette holdbare mål for vektkontroll. Hvis du vil utfordre deg litt ekstra, fortsetter du med F.I.T. 2 som hjelper deg å forme, forandre og forvandle kroppen din. Sammen utgjør de tre stegene en uunnværlig følgesvenn på veien mot å føle deg bedre – og se bedre ut.

F15 er det nyeste tilskuddet i vår F.I.T.- familie. F.I.T., som står for Foundation, Inspiration og Transformation, er utviklet for at du skal få den hjelpen du trenger til å opprettholde en sunnere livsstil.

F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogram. Du velger mellom programmene F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut. Hvert program er altså inndelt i to nivåer, og hvert nivå er på 15 dager hver. Du kan enkelt velge å utføre bare nivå 1 eller begge nivåene for hvert program.

Når du kjøper en F15-pakke, får du en fullspekket 48-siders brosjyre med all informasjon du trenger for begge nivåene, samt produkter for 15 dager for nivå 1. Hvis du deretter ønsker å fortsette med programmet til nivå 2, trenger du bare å supplere med to Forever Aloe Vera Gel (kjøpes separat) og kan da fortsette i ytterligere 15 dager på nivå 2.

F15 er utformet spesielt for å gi deg de verktøyene du trenger for å lykkes med å endre livsstil for helsens skyld. Programmet er komplett med nøye utvalgte produkter for en aktiv livsstil, treningsopplegg, treningsvideoer, helsetips og kostholdsråd, slik at det blir lettere for deg å holde deg på den sunne banen.

Vil du vite mer om Forever F.I.T-programmene? Ta kontakt med Christin Kalve på post@sport-treff.no, så lager setter vi opp en avtale for en uforpliktende samtale.