03 Mai 2022

Ellis Del Sol er tilbake!

Ellis del Sol

til Sport-Treff Stord og i godt samarbeid med Christin Kalve for nye spennende prosjekter 

 

Født i USA og har vært i Norge siden 1999. Han vil gjøre en forskjell overfor andre i det han gjør, og sier at det man velger å bruke sin tid på må gi mening. Ellis var på 90-tallet en topp friidrettsutøver i middel distanseløping. Han er veldig opptatt av hvordan andre mennesker har det. Han har en podcast med en kjent Yogi om filosofi som heter THE YOGA SYNDICATE. Han har og skrevet 2 bøker og har flere bokprosjekter på gang. 

 

Ellis liker veldig godt å skrive og lese poesi. Han snakker 5 språk og har reist til over 40 land. Ellis er trener hos HIL i Haugesund for barn født 2012/2013 og trives godt når han kan få barn til å smile - spesielt sine 2 gutter på 19 og 8.    

 

YOGA

 

Ellis praktiserte første gang yoga når han var 14 år i New Mexico, USA, hvor han kommer fra. I mellomtiden har han reist verden rundt og vært med på ganske mye forskjellig innen kunst, idrett og bla. YOGA. Bosatt i Haugesund. Ellis har vært med å bygge opp SOLHUSET og ZIA YOGA til å være en av Norges mest respekterte YOGA steder. Han har reist en del rundt i verden som lærer og elev.

En av hans favorittsitater er “To be a good teacher, you have to be a great student first”.

Nå er han med oss på Stord og har lyst å vise hva ekte Yoga er. Noen timer skal være mer skånsomme og andre utfordrende. Følg med på timeplanen og beskrivelsen. Kom og opplev hva yoga er fra noen som kan hjelpe deg å tilpasse og ta steget inn i en verden du ikke trodde fantes. Ellis har massasje timer ledig før eller etter yogatimen hans. Det er en fin kombinasjon hvis du er på jakt etter en ny måte å trene og slappe av på.

 

Yogatimer uke 19 med Ellis:

 

Torsdag 12/5 16.15-17.30 75 min Rett fra jobb Yoga m/Smoothie.

(150-, for medlem, 250-, for ikke-medlem/dropp inn)

 

 

Ellis ble nummer 3 i offisiell VM i massasje i København i 2021. Han skal være fast inventar framover hos oss om du vil booke en massasje på 60-90-120 min. Førstemann! Han har en helhetlig tilnærming til effekten av massasje og vil gjerne være med og frigjøre smerter eller utfordringer man har i kroppen. Han er mildt sagt lidenskapelig i det han gjør og det merkes. Massasjen skreddersys etter behov, styrke og ønske.

 

Du kan nå booke din 75 min massasje (3 ledige igjen)

Ord pris 1199.- 

Medlemmer Sport-Treff kr 999.- inkl mva

 

 

https://www.facebook.com/Solhuset/videos/631898977972619