13 Jan 2022

Norge, Geilo - Trening, mestring og motivasjon på Vestlia

Dato: 13.- 16.januar 2022

Make things happen!

Sammen med Christin Kalve kan du få en magisk jentehelg på Vestlia Resort. Helgens tema er trening, livsstil og livskvalitet. For å trives i en aktiv hverdag er vi avhengig av gode prosesser i kroppen, som en god fordøyelse, et sterkt immunforsvar, et klart hode og en bevegelig kropp. Kanskje dette er noe som har stått på DIN ønskeliste, og har blitt stående der?

Nå skal vi komme i gang med treningen og fokuset er; Hvordan finne helårsformen? I følge Christin kan man ikke skille trivsel og sunn livsstil fra hverandre. Hvis vi skal finne motivasjon til trening og en sunnere livsstil må vi først sørge for å ha det bra. Hvis vi trives og liker det livet vi lever da er det så mye enklere å holde treningsmotivasjonen oppe! Logisk, ikke sant?!

Denne helgen får du støtte til å skape hverdagslykke med gode vaner og rutiner du vil digge! Christin er skikkelig flink til å se hver enkelt, og sørger for at du får maksimalt utbytte av turen både fysisk og mentalt.

Mye mer enn bare trening!

Mestring, livsglede, selvtillitt og overraskelser er stikkord som alltid er med når vår Persolige Trener og motivator Christin leder treningsreisene sine. Gled deg til ulike tema og et variert og motiverende program bestående av styrke, bevegelighet, rytmer, yoga /stretching og kondisjon. WARNING! Du kan risikere å komme hjem 1 kg lettere og med masse ny og positiv energi :)

Dette får du i helgen

 • 2 - 4 daglige varierte og inspirerende treningsøkter med Christin, en av Norges mest erfarne gruppetreningsinstruktører
 • Stangsellerijuice & Supersmoothie før trening for ekstra energiboost
 • Ditt eget treningsprogram du kan ta med hjem
 • Kostholdstips
 • 2 inspirerende livstil Workshops
 • Flower Power kveld og Pippitrening
 • Trening, spa og egentid
 • BONUS: Lukket FB gruppe med bilder & film fra hele helgen

2 workshops: Make things happen

Del 1: Finn dine livsverdier og hvordan de kan brukes for å skape et meningsfylt liv.

Bli med på en inspirerende og tankevekkende workshop/peptalk med deg selv for å finne ut om du beveger deg i rett retning :) "Å føle entusiasme for livet" kan høres ut som noe poetisk, men det er grunnlaget for et meningsfylt liv. Gjennom denne workshop'en vil du kanskje oppdage hva som virkelig er viktig og essensielt for deg som individ og for din livskvalitet!

 • Hvorfor tar vi valg for oss selv i hverdagen?
 • Refleksjonsøvelser på DINE verdier og prinsipper.
 • FINN de lidenskapene som motiverer deg.

Del 2: Restart og skap en kraft av hverdagsmagi! Ta en personlig "markedsanalyse"

Når du vet ditt "HVORFOR" blir det enklere å aktivere og optimalise din livskvalitet med mer; KRAFT -ENERGI & HVERDAGSMAGI. Noe av det første Christin lærte da hun åpnet sitt første firma & startet sin bedrift for 25 år siden var å lage en SWOT-SOFT analyse som kort forklart er en enkel oversikt over bedriftens (Sport-Treff) styrker- svakheter - muligheter & trusler/utfordringer! Så skjønte hun at det kunne jo brukes på henne selv!! Og etter hun startet som livstilscoach har hun fått god erfaring me då gjøre det med både team og privatpersoner som ønsker å ta tak i livet sitt.

På denne workshop'en vil du lære å kartlegge dine: Styrker, svakheter, muligheter og trusler. Hva står i veien for at du skal lykkes med ditt mål? OG hva skal til for at du overkommer dette? Når vi får det ned på papiret og reflekterer høyt sammen med andre blir det plutselig klarere og det skaper det grunnlaget du trenger for å lage en REALISTISK PLAN

I løpet av jentehelgen får du lære om og bli inspirert til hvordan

 • du tar ansvar for din egen helse og hverdag
 • du kan aktivere og optimalisere din livskvalitet
 • bedre din fordøyelse og forstå at en sunnere tarm gir mer livskvalitet
 • styrke og strekke på kroppen
 • bli kjent med hormonbalanserende og effektive hverdagsøvelser
 • få opp pulsen og kjenne på hva det gjør i kroppen din

Hva om jeg ikke er sprek nok?

Null stress, ikke bekymre deg, vedder på at halvparten av de påmeldte tenker det samme ;) Noen er kanskje redd de ikke er i god nok form til å delta på en en slik weekend, men fakta er at det er ingen som er i for dårlig form. Det er overhode ingen krav til fysisk god form for å delta denne helgen. Christin tilrettelegger individuelt og legger opp alle aktiviteter i ulik vanskelighetsgrad. Det som er viktig er at du kjenner på utfordring og mestring der du er akkurat nå, det er der du kan vokse. Du velger selv hvor mye du ønsker å delta og hvor mye du ønsker å ta deg ut.

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag. Nesten alle øvelser går på tid, slik at man gjør så mange repetisjoner man orker på hver stasjon. Noen vil ta 25 push ups, og andre fem. Og det er helt opp til hver og en. I tillegg kommer Christin med mange fine tips til motivasjon og trening hele helgen. Christins største mål er å inspirere deg til å komme i gang med å trene, og gi ny inspirasjon og indre styrke til å opprettholde treningen for de som allerede trener regelmessig, samt å gjennomføre gode rutiner i hverdagen.

Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra.

Overnatting og Spa på Vestlia Hotell

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter. Hotellet er nydelig innredet av den kjente interiørarkitekten Helene Hennie, og byr på en avslappet atmosfære. Her finnes alt fra enkeltrom til flotte leiligheter i en varm og komfortabel lodgestil. Hotellet har et eksklusivt spa- og treningssenter, du kan bruke så mye du vil. Vi skal trene i moderne konferanselokaler og maten inntar vi i en hyggelig restaurant.

Denne helgen passer for deg som...

 • vil få en herlig ny giv i 2021
 • liker å være i fysisk aktivitet, eller ønsker å bli glad i fysisk aktivitet
 • ønsker å bli kjent med nye mennesker
 • trenger et vennlig puff i... for å komme i gang med trening
 • ønsker å lære mer om fysisk og mental trening, kosthold, og hvordan du kan bruke dette i en hektisk hverdag
 • ønsker å lære hvordan du kan gjøre styrketrening tilpasset din kropp og dine behov


Det handler ikke om alt du MÅ KUTTE, men hva du kan tilføre i hverdagen. Hele helgen motiveres du til å tilføre hverdagen med gode opplevelser - vaner og rutiner!

for meir info og bestilling trykk her: Norge, Geilo - Trening, mestring og motivasjon på Vestlia (jomfrureiser.no)