30 Apr 2020

Årets jenteweekend - Jomfruweekend 2020

Bli med på årets jenteweekend på Vestlia Resort, Geilo

En herlig og aktiv langhelg med fokus på DEG. Vi kommer med våre dyktige instruktørere og vil engasjere, informere og dele av vår kunnskap. Det blir glede, fellesskap og aktivitet i 3 gode døgn. Det blir også inspirasjonsforedrag, fottur, vinsmaking og shoppinggate i tillegg til ca 6 forskjellige treningsøkter daglig. Velg og test ut noe nytt da, mange muligheter for det. Det blir en smakebit av hvordan det egentlig er å delta på en av våre ukesreiser.

Vi bor på flott hotell på Geilo - Vestlia Resort

De ønsker å fylle enhver anledning med god mat og service. Hotellet forteller: Vi har den heldige posisjonen til å ha mange utrolige dedikerte, gode, lokale og engasjerte leverandører av alle slags produkter. Dette gir oss muligheten til å velge det aller beste til våre menyer og gjester. Vi bruker norske produkter og ingredienser, helst lokale. Vi bruker de gamle tradisjonene til raffinement, men la våre kokker bruke sin fantasi og kreativitet for å få frem de beste smakene.
Hotellet har 2 innendrøs bassenger, deilig spa avdeling, treningsrom, bowling, flere lounger, stor bar og et engasjert personale. Velkommen!

Hva hvis en helg kunne gi deg alt?

Vi inviterer til en jentetur full av luksus, pustepause, god søvn, delikat servert mat, latterkrampe, treningsinspirasjon, nye venninner, fokus på deg selv, yoga, livsstilsforedrag, tid til spa, fotturer, vinsmaking, underholdning og masse fellesskap.

 

Les mer om Jomfruweekend 2020 - www.jomfruweekend.no

Dato: 30. april til 03. mai 2020
​Tre netter.
​Kr 3500,- per person i delt rom med MYE inkludert

Transport er ikke inkludert i reisen, kollektivmulighetene til Geilo er buss eller tog.