04 Sep 2017

Verv en venn

Trening er alltid kjekkere sammen med andre

Sprekere sammen!

Verv en venn innen 31. desember og dere vill begge få en måned gratis trening fra oss*. Verver du flere, får du en ytterligere gratis måned for hver person som melder seg inn. Den som melder seg inn betaler ingen innmeldingsavgift (ord. 900,-) og får full tilgang med nøkkelkort, tilgang på alle fasiliteter og alle gruppetimer. Kom gjerne innom oss i åpningstiden vår for en uforpliktende samtale eller bestill ditt nye medlemskap HER

*Ved tegning av en 12 mnd. treningsavtale med avtalegiro (månedspris etter gratismåned er 499,-/550,-)

 

På Sport-Treff kan du trene med nøkkelkort hver dag mellom kl.05-23.30. Vi har også et godt utvalg gruppetimer, betjente tider 5 dager i uka, personlig trenere og SPA-behandling. 

Registrer deg HER, så avtaler vi tid for en omvisning på senteret, samt en uforpliktende prat om hva du ønsker å oppnå. Valg av avtaletype avhenger av dine mål og behov. Dette vil vi gå igjennom når du besøker oss. Som medlem hos oss har du muligheter for å gjestetrene på de fleste andre treningssenter i Norge for 50 % rabatt!

Nyttig informasjon

  • Medlemskapet er personlig og kan ikke overdras til andre
  • Er du under 18 år må du ha tillatelse fra foreldre / foresatt.
  • Aldersgrense på ordinært medlemskap er 16 år. Ungdom mellom 13 - 15 år kan tegne ungdomsmedlemskap. 
  • Som medlem har du rett til å fryse medlemskapet dersom du av medisinske årsaker ikke kan gjøre deg nytte av treningssenterets fasiliteter og legen din har anbefalt ingen trening. Skjema må fylles ut av fagkyndig og leveres oss snarest. Dokumentene kan leveres når som helst i måneden men er gyldig fra neste første månedsskifte. Første måneden etter dette må kunden dekke selv.