13 Sep 2019

Spania, Mallorca - Trening & livstilsreise

Opplev treningsglede med sterkere kropp

En treningsreise hvor du garantert vil oppleve et unikt samhold med fokus på mestringsfølelse og treningsglede. Denne reisen vil gi deg allsidig og variert trening og motivasjon til å forbedre din livstil. Tiden mellom våre to treningsøkter pr dag disponerer du som du ønsker; her er det muligheter for både egentid, strandliv, utflukter, shopping, avslapping og velvære. Alene eller sammen med oss i gruppen som reiser til vår favoritt destinasjon Mallorca sammen med Christin M Kalve

VARIASJON -ENERGI -GLEDE OG MESTRINGSFØLELSE

Er stikkord som alltid er med når vår PT og motivator Christin leder treningene med kundene sine. Samtidig vet vi at du klarer mer enn du tror og det er ofte utenfor komfortsonene magien skjer - Kom og bli med, la deg inspirere, start 2020 med begeistring og test ut variert trening , få frem ditt potensiale en uke i mars med herlig sol og godt samvær sammen med en gjeng unike « jomfruer « . Christin elsker å inspirere, gled deg til ulike tema og et variert og motiverende opplegg bestående av både styrke, bevegelighet, rytmer, yoga /stretching og kondisjon.

WARNING: Du kan risikere å komme hjem 1-2 kg lettere og med MASSE positiv energi!

Høydepunkt

  • 2 daglige og inspirerende treningsøkter med Christin
  • En av norges mest erfarne og beste gruppetrenings instruktør
  • Christins «PIPPI» trening
  • Ditt eget ABC ALFABET TRENING
  • Aromatisk pust- stretch & relax
  • Sol, Sjø & Spa
  • Aktiv ferie for kropp og sjel
  • Smak av vår

Sprek nok? Ikke bekymre deg, dette er din uke :)

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt , du vil bli begeistret! Du velger selv hvor mye du ønsker å delta og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Velkommen til en uke med fullt fokus på deg selv. Vi trener to ganger om dagen, i tillegg kommer Christin med mange fine tips til motivasjon og trening hele uken. Om ettermiddagen og kvelden har vi fellesarrangementer. I tillegg til herlig trening, får du også felleskap med mange andre og en herlig uke med tid til deg selv og egen velvære. Det trenger vi jenter! En hel uke med fullt fokus på å lade batteriene og nyte og berike alle sanser!

På programmet: ​Styrke og stabilitet, kondisjon, intervall, stram opp, tabata, boot camp, aromatisk pust, stretch and relax.

Hotellet, Maritim Galatzo Hotel

Vi skal bo på fantastiske Maritim Galatzo Hotel, ved Costa de la Calma. Fra hotellet er det flott utsikt over Middelhavet, og området i og rundt hotellet er perfekt for trening. På hotellet har de en førsteklasses gourmetrestaurant, et flott spaområde og treningsrom. Rommene er moderne og delikat innredet. Hotellet ligger ca. 30 minutter fra flyplassen, 15 km fra Palma sentrum og kun 5 km fra Magaluf og Palmanova. Fra hotellet går det shuttlebuss en gang i timen til stranden i Paguera. Dit er det ca 2 km og rundt 20 minutter gangavstand. Der er fine stier til å gå og løpe på. I Paguera er det butikker, kafeer, barer og uteliv. Hotellet har to restauranter. Link til hotellet finner du her.

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer for deg som liker å være i fysisk aktivitet, og som ønsker å trene sammen med andre motiverte damer i alle aldre!
For DEG som ønsker å lære mer om fysisk og mental trening, kosthold, og hvordan du kan bruke dette i et hektisk liv når du kommer hjem.

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. Husk alder er kun et nummer, trent eller utrent spiller ingen rolle! ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt, og vi vet at du vil bli begeistret. Du vil oppleve en reise med et variert og motiverende opplegg bestående av ulike livstils temaer, styrke, kondisjon trening, bevegelighet og pust, rytmer, og deilig stretching hvor Christin gjerne gir deg en unik og magisk «aromatisk stretching & touch» med trykkpunkt massage. Dette er din reise - nyt den til det fulle! De fleste som reiser med oss reiser singel - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en god og sammensveiset gjeng som har herlige treningsøkter og opplevelser sammen.

Det handler ikke im alt du MÅ KUTTE men hva du kan tilføre i hverdagen og på Christin´s reiser motiveres du til å tilføre hverdagen med gode opplevelser - vaner og rutiner !

Christins quote: «Getting you exited to create a healthy and happy life you love» - Meld deg på , du angrer KUN om du ikke griper sjansen :)

Om instruktøren

Vår motivator, PT og treningsekspert på denne reisen er Christin Kalve (50) som er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame. Hun er kjent for sin gode energi og evne til å motivere andre med sin kunnskap og enorme livs-og treningsglede. Christin gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter som passer like godt for helt utrente til godt trenet , de er ALDRI HELT LIKE.
Hun er utdannet gjennom SAFS & SAFE - og tar nå ny utdanning gjennom AFTP. Hun har jobbet 30 år som gruppetreningsintruktør i aerobic, step, sykkel,styrke, dans og stretching. I tillegg er hun spa terapeut en personlig trener som er lidenskapelig opptatt av at DU skal ha en kropp i balanse og at du skal få mer hverdagslykke gjennom effektive treninger for kropp og sjel. På hennes treningsreiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og GARANTERT litt stølhet også? Hun er til daglig å finne på Sport-Treff helse og spa Club på Stord som eier og drifter. Ønsker du en personligtime med Christin hvor dere sammen kartlegger, setter mål og lager en plan for dinlivstil kan du bestille i forkant til christin.kalve@gmail.com slik at tid og dag blir planlagt i god til

Se film her fra en av hennes tidligere reiser: https://youtu.be/pfvttWlyI60

Sosiale medier: https://www.facebook.com/ckalve og https://www.instagram.com/christinkalve/

Hverdagsmagi

Christin brenner for hverdagsmagi og å gjøre trening og kosthold så inspirerende og lett som mulig. Hun setter spesielt fokus på hvor mye både fysisk og mental trening betyr for et bedre liv. Christin er meget flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte av turen både fysisk og mentalt . Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra.
Du får gjerne oppgaver og råd knyttet til livskvalitet, vaner, rutiner , gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man SELV velger å ta.

Treningsopplegget:

Det blir lagt opp til to treningsøkter hver dag, hvor opplegget tilrettelegges den enkelte, slik at du blir fulgt opp på ditt eget nivå. Treningen vil blant annet bestå av varierte treningskonsepter og selvsgt litt lek med egen kroppsvekt!
Christin bruker to ulike typer strikker, (minibands og treningsstrikker med håndtak), de kan du bestille hos henne i forkant av reiseen om du ønsker. Kr 349,-
Du får oppleve ulike typer intervalltrening, som Tabata- RPM- 4x4, bootcamp, effektiv mobilitetstrening , de 5 tibetanske riter (yoga), styrke og kondisjon, partner "duo"trening, aerobic & rytmer og mye mer. Det blir fokus på pust, stress ned og relax. Det vil også være muligheter ta del i inspirerende samtaler/livstilstema, hovr engasjementet pleier å være stort! I tillegg til atl dette bil det også blii muligheter til å bli med på forskjellige utflukter.

*Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.

https://www.jomfrureiser.no/mallorca/trening/christin-kalve