18 Apr 2019

JOMFRUREISE TIL KYPROS

Trening og livsstilreise med PT og motivator, Christin Kalve

Kypros - klar for brune ben og svett moro i påsken?

Bli med til solrike Larnaca bukten, til myke sandstrender og deilig badevann! Dette blir en aktiv ferie med deilig strandliv sammen med instruktør Christin Kalve. Det er et variert og motiverende opplegg bestående av både styrke, bevegelighet, rytmer, stretching og kondisjon. WARNING: Du kan risikere å komme hjem 1-2 kg lettere og med masse positiv energi!

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt , du vil bli begeistret! Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Velkommen til en uke med fullt fokus på deg selv. På Kypros starter sommeren i april, og på dagen ligger temperaturen på mellom 20 og 25 grader, det er også varmt nok til å bade i sjøen. Vi trener to ganger om dagen, i tillegg kommer Christin med mage fine tips til motivasjon og trening hele uken. Om ettermiddagen og kvelden har vi fellesarrangementer. I tillegg til herlig trening, får du også felleskap med mange andre og en herlig uke med tid til deg selv og eget velvære. Det trenger vi jenter! En hel uke med fullt fokus på å lade batteriene og nyte og berike alle sanser!

På programmet: ​Styrke og stabilitet, kondisjon, intervall, stram opp, tabata, boot camp, stretch and relax ++

Høydepunkt på reisen:

  • Daglige inspirerende treningsøkter med Christin
  • 5* hotell rett ved stranden
  • Innendørs og utendørs bassenger
  • Sommer, nytelse og velvære i april
  • Stor inkludert frokostbuffet hver dag

Har du lyst - så reis! Får du ingen venninner med deg så gjør det ingenting. Å reise alene med Jomfrureiser åpner muligheter for nye bekjentskaper.

Påmelding til Christin.kalve@gmail.com