29 Jun 2019

JOMFRUREISE SARDINIA

29.Juni - 08.Juli 2019 Trening og livssreise med PT og motivator Chrisin Kalve!

Treningsreise med energiske Christin Kalve

Bli med på en variert og morsom treningsreise med Christin Kalve! Og dra hjem med masse deilig energi - og brune, sterke legger! ;) Velkommen til en uke med fullt fokus på deg selv. Dette er DIN reise, som du kan nyte til det fulle i hele 9 døgn!
Det blir både styrke og stabilitet, kondisjon, intervall, stram opp, tabata, bootcamp, stretch and relax og mye, mye mer!
Det er overhode ingen krav til fysisk god form. ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt, og vi tipper du vil bli begeistret! Det er et variert og motiverende opplegg bestående av både styrke, bevegelighet, rytmer, stretching og kondisjon. Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Husk å ta med en treningsstikk med håndtak og en notatblokk.

Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet som instruktør i 20 år, så hun er en meget erfaren dame. Hun gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter. Du får råd om mye mer livskvalitet, gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man velger å ta. Det er aldri en helt lik treningsøkt, det kommer alltid overraskelser på ulike plan. Kom og la deg inspirere, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes treningsuke. Passer for alle aldre.

WARNING:
Du kan risikere å komme hjem 1 -2 kilo lettere og proppfull av positiv energi! Sportslig hilsen Christin :)