12 Feb 2019

Mexico, Isla Mujeres - Treningsreise i paradis

Trening og strandliv med Christin Kalve 26 september - 6 oktober 2019

Isla Mujeres betyr kvinneøya, et ypperlig navn for denne reisen. Den passer perfekt for solsultne og treningsglade jenter. Gradene både i vannet og luften ligger på 25-26 varme – døgnet om.

Paradisøya Isla Mujeres

En herlig paradisøy. Vi flyr med rutefly til Cancun som er nærmeste storby i Mexico, på fastlandet. Herfra tar vi båt transfer til øya vår og vel fremme skal vi bo på hotell Nabalam. Hit har vi reist flere ganger. Hotellet er hely ny oppusset. På øya har vi alt vi trenger for en herlig og meningsfylt ferie. Nydelige hvite strender, turkisblått salt hav, svømmebasseng, solstoler og god mat og drikke - og gode senger. Butikker, restauranter og koselige barer. Vi tilbyr egne utflukter og du melder deg på om du ønsker. Det er også fint å dra inn til Cancun på egen hånd om man ønkser det under oppholdet. Her er link til hotllet: http://www.nabalam.com/

Ferie og fellesskap

Utenom trening vil det bli tid til ro, avslapning og forslag til utflukter. Her nyter vi det turkise havet, reagge atmosfære på lokale cafeer og avslappende rimelige spa oppplevelser. Du kan ogs¨bli med på svømming med delfiner, snorkeltur og andre opplevelser. Selvsagt har vi også flere hyggelie felles middager inkludert. Og hvorfor ikke noen farge rike drinker på stranden? Alt i godt fellesskap.

Eksempel på dagsplan

Morgen:
Kl. 07.00-08.00: Trening: Sterk med strikk og egen kroppsvekt eller Bootcamp på stranden.
Kl. 08.15: Felles frokost.
10.00 Massevis av tid til å slappe av, og nyte solen.
Ettermiddag:
Kl. 16.30-17.30: Trening: Styrke og kondisjon trening / de 5 tibetanske ritene -stretch- pust og relax
Kl. 19.00: Felles middag.
Alt er frivillig, så det er helt opp til deg hva du ønsker å delta på.
Morgenøkten har som oftest fokus på styrke, puls og fettforbrenning, mens ettermiddagsøkten har gjerne litt lavere puls eller mer fokus på bevegelighetstrening. På Christin sine treningsreiser blir det raskt et magisk godt samhold i gruppen. Størrelsen på gruppen varierer fra 10 – 30 deltagere så her er det er lett å bli kjent med de andre. De sosiale rammene for reisen er viktig og derfor arrangeres det felles oppmøte for trening, utflukter og herlige middager, men også god tid til egentid og strandliv. Gled deg også til god mat, vin, paraplydrinker med eller uten alkohol og mulighet for herlige utflukter. Og ikke minst – i tillegg til trening hver dag, får du gode muligheter til både kultur, soling og bading. Du kommer hjem i en ny og gladere utgave av deg selv fra en velfortjent ferie med ny energi, D-vitamin og kanskje en helt ny reisevenninne?

Instruktør og leder, Christin Kalve

Vår motivator- PT og treningsekspert på denne reisen er Christin Kalve som er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme livs-og treningsglede. Hun gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter som ALDRI ER HELT LIKE. Christin er instruktør i aerobic, step, sykkel, styrke, dans og er en personlig trener som er lidenskapelig opptatt av at DU skal få mer hverdagslykke, effektive treninger med mening og kosthold, ernæring og mental sunnhet uten dietter! Hun er til daglig å finne på Sport-Treff helse og spa Club på Stord som eier og drifter.

Hverdagsmagi i paradis

Christin brenner for hverdagsmagi og å gjøre trening og kosthold så inspirerende, lett og ukomplisert som mulig for flest mulig, spesielt hvor mye fysisk trening og mental trening betyr for et bedre liv. På Christin sine reiser vil du oppleve et unikt samhold, kjenne på mestringsfølelse, treningsglede, og hvem vet, kanskje forsvinner det et kilo som byttes ut med litt stølhet også? Christin er meget flink til å se hver enkelt, og til å sørge for at du får maksimalt utbytte. Med tilrettelagte, effektive og varierte økter, vil hun pushe nettopp deg til å klare å yte det lille ekstra. Du får oppgaver og råd om mye mer livskvalitet, gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man velger å ta. Det er inspirerende og varierende treninger gjerne med gode overraskelser på ulike plan. Kom og la deg inspirere til å ta tak for en gladere og sterkere utgave av deg selv, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes treningsreise. Christin deler verdifulle tips og råd til alle som deltar på hennes energiske og humørfylte reiser.

Hvem passer reisen for?

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. Husk alder er kun et nummer, trent eller utrent spiller ingen rolle! ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå̊. Christin tilrettelegger individuelt, og vi vet at du vil bli begeistret. Du vil oppleve en reise med et variert og motiverende opplegg bestående av ulike livstils temaer, styrke, kondisjon trening, bevegelighet og pust, rytmer, og deilig stretching hvor Christin gjerne gir deg en unik og magisk «aromatisk stretching & touch» med trykkpunkt massage. Dette er din reise - nyt den til det fulle! De fleste som reiser med oss reiser singel - men det er kun til flyplassen. Vi blir raskt en god og sammensveiset gjeng som har herlige treningsøkter og opplevelser sammen.

Mulige utflukter

  • Svømme med delfiner
  • Utflukt til pyramider og severdigheter på fastlandet
  • Shoppingtur
  • Snorkletur
  • Andre båtutflukter

Vil du ha et innblikk i hvordan det er å være på tur med Christin? Sjekk gjerne ut facebooksiden hennes: christin.kalve og/eller Instagram: @Christinkalve

Her er en fin beskrivelse av Isla Mujeres - skrevet av Reiselivsavisen: KLIKK HER

Mexico trim i paradiset

 
Dato: 26 september - 6 oktober 2019

 

 

https://www.jomfrureiser.no/mexico-isla-mujeres-treningsreise