10 Okt 2018

Kypros - trening og strandliv i påsken

Klar for brune ben og svett moro i påsken?

 

Bli med til solrike Larnaca bukten, til myke sandstrender og deilig badevann! Dette blir en aktiv ferie med deilig strandliv sammen med instruktør Christin Kalve.

Det er et variert og motiverende opplegg bestående av både styrke, bevegelighet, rytmer, stretching og kondisjon.

WARNING: Du kan risikere å komme hjem 1-2 kg lettere og med masse positiv energi!

 

Sprek nok? Ikke bekymre deg, dette er din uke :)

 

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt , du vil bli begeistret! Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Velkommen til en uke med fullt fokus på deg selv. På Kypros starter sommeren i april, og på dagen ligger temperaturen på mellom 20 og 25 grader, det er også varmt nok til å bade i sjøen. Vi trener to ganger om dagen, i tillegg kommer Christin med mage fine tips til motivasjon og trening hele uken. Om ettermiddagen og kvelden har vi fellesarrangementer. I tillegg til herlig trening, får du også felleskap med mange andre og en herlig uke med tid til deg selv og eget velvære. Det trenger vi jenter! En hel uke med fullt fokus på å lade batteriene og nyte og berike alle sanser!

 

 

På programmet: ​Styrke og stabilitet, kondisjon, intervall, stram opp, tabata, boot camp, stretch and relax ++ se eget program her

Instruktør og leder

 

Christin Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin har jobbet i 20 år som instruktør så meget erfaren dame. Hun gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningøkter. Dette passer for alle aldre og uansett hvor treningserfaren du er eller om du er helt nybegynner. Du får også råd om mye som omfatter begrepet "livskvalitet". Gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valg du velger å ta. Det er ALDRI en helt lik treningsøkt, det kommer alltid overraskelser på ulike plan. Kom og la deg inspirere, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes treningsuke.

 

Ekstra utflukter. Bli med på så mange du vil, det er organisert av hotellet:

 

I tillegg til Christins treningsopplegg har hotellet og Larnaka by eget aktivitetstilbud med spennende utflukter - alt er inkludert i prisen. Du får mer informasjon om de ulike aktivitetene og påmelding på hotellet. Forbehold om endringer

 

 • Fugletitting og veving av basketball-kurver.

 • Besøk i Mazotos Camel Park.

 • Guidet tur: "Larnaka Past and Present".

 • Tradisjonell dag i Athienou.

 • Guidet tur: "Scala - It's Craftsmen".

 • Larnaka: Utflukt i tradisjonelle landsbyer.

Høydepunkt på reisen:

 • Daglige inspirerende treningsøkter med Christin

 • 5* hotell rett ved stranden

 • Innendørs og utendørs bassenger

 • Sommer, nytelse og velvære i april

 • Stor inkludert frokostbuffet hver dag

 

for meir info og bestilling trykk her http://www.jomfrureiser.no/treningsreise/kypros