20 Nov 2018

Bali og Gili - Treinng, surf, utflukter og strandliv med Christin Kalve

Indonesia, Bali og Gili - eksotisk aktivitetsferie med personlig trener og motivator Christin Marås Kalve 

Trening, motivasjon , surfekurs, strandliv og utflukter 

Bali, gudenes øy:

Den berømte gudenes øy, med sitt varierte landskap med åser, fjell, robuste kystlinjer, lange sandstrender, frodige rismarker og brune vulkanske åssider som gir øya et pittoresk bakteppe. Med sin fargerike, dypt åndelige og unike kultur så er påstanden om paradis på jord. Bali er i verdensklasse innen surfing, dykking og har et stort antall av kulturelle, historiske og arkeologiske severdigheter. Bali har noe å tilby alle! På denne reisen har vi med oss PT & instruktør Christin Kalve som tar deg gjennom variert, effektiv og inspirerende treninger hver morgen. I tillegg blir det nybegynner surfekurs for de som ønsker det samt en spennende utflukt på Bali, les om utflukten her  Det ligger an til en variert ferie med aktiviteter, avslapning, deilig mat og strandliv. De første 5 nettene bor du i en hyggelig oase rett ved eligante Seminyak beach. Seminyak kan skryte av noen av de flotteste strendene på Bali. Få med deg de legendariske solnedgangene, nyt den stille skjønnheten og fryd deg over balinesiske seremonier på stranda, komplette med gamelan-spillere og ofring til gudene. Men ikke la fin sand og innviklede kulturopplevelser komme helt i veien for spabesøk og god shopping! Sofistikerte spa og elegante butikker vil lokke deg vekk fra stranda – i alle fall for en stund. Her blir det også tilbudt surfekurs for de intresserte. Så pakker vi bagen for å reise videre til de fantastiske Gili øyene hvor vi overnatter 4 netter. Den siste natten blir på Bali før hjemreise til Norge.

​Her bor vi:

Hotellet i Seminyak er et enkelt og sjarmerende 3 stjerners hotell og er omgitt av vakre hager fylt med preg av ro, og er av tradisjonell balinesisk stil. Det er ca 500 meter fra Seminyak strand og her bor vi i 5 netter, før vi reiser med båt ut til de vakre Gili øyene og bor der 4 netter. Deretter bytter vi sted litt lenger sør (ca 30 minutter) og oppgraderer til luksus, trening og avslapning på et flott hotell i Jimbaran beach

. Her ryktes det om god sjømat da dette er en liten fiskelandsby.

​Om Christin Kalve:

Christin M: Kalve er en aktiv, dyktig, erfaren og fargerik vestlandsdame som er kjent for å være en mester i å motivere andre med sin energi og enorme treningsglede. Christin er utdannet PT og har jobbet som instruktør i langt over 20 år, driver sitt etget Spa & Trenignssenter på Stord, så hun er en meget erfaren dame. Hun gir deg varierte, inspirerende og utfordrende treningsøkter. Du får råd om mye mer livskvalitet, gleder og muligheter som er styrt av tanker, energi og de valgene man velger å ta. Det er aldri en helt lik treningsøkt, det kommer alltid overraskelser på ulike plan. Kom og la deg inspirere, test dine grenser og nyt deg gjennom en deilig og annerledes treningsuke. Passer for alle aldre.

Sprek nok? Ikke bekymre deg, dette er din ferie :)

Det er overhode ingen krav til fysisk god form. ALLE treninger er lagt opp til å passe alle uansett nivå. Christin tilrettelegger individuelt, du vil bli begeistret! Du velger selv hvor mye du ønsker å delta på, og hvor mye du ønsker å ta deg ut. Velkommen til en ferie med fullt fokus på deg selv. Dette er din reise som du skal få nyte til det fulle. 

Gled deg til å bli insirert med Styrke- konsdisjon, stretching og rytmer i effektive treningstimer

 

Ca priser surfekurs med Rip Curl:  * 2 timers nybegynnerkurs kr 600,- og inkluderer erfaren instruktør, henting og levering, alt utstyr + mineralvann 

Les gjerne om Seminyak her: http://www.lonelyplanet.com/indonesia/seminyak

Inkludert i reisen: Flyreise t/r med alle skatter og avgifter, 10 netter i delt twin room på 3 forskjellige steder (5 netter på 3 -stjerners hotell, 4 netter på Gili øyene og 1 natt på 5- stjerners hotell i Jimbaran bay) frokost daglig, 3 middager, en utflukt til Ubud med engelsktalende guide, båttur over til Gili øyene t/r, trening med Christin to ganger daglig og all transport mellom stedene. 

Andre utflukter og surfekurs kommer i tillegg og er frivillig. 

Velkommen :)

 

https://www.jomfrureiser.no/bali-variert-aktivtetsferie